Chorvátsko - Krk
Cena od 550 €* detaily ceny a poplatkov v texte
  • 19.06.–23.06.2024
  • 4 noci, 4 dni potápania
  • predĺžený víkend plný potápania
  • možnosť kurzov AOWD, vrak
Rezervovať

Popis

Pre tých, ktorí by sa radi rozpotápali, či pre tých, ktorým práca nedovolí uvoľniť sa z nej na týždeň či viac, tu máme veľmi praktické a príjemné riešenie vo forme krátkeho potápačského predĺženého víkendu v Chorvátsku na ostrove Krk.

Krk

Je najväčším ostrovom v Jadranskom mori s členitým pobrežím, čistým morom a miernou klímou. Návštevníkom ponúka nedotknuté prírodné krásy a malebné mestečká. Má veľmi bohatú históriu, vďaka ktorej mu patrí zvláštne miesto v chorvátskych dejinách. Ostrov je v stálom spojení s pevninou Krčským mostom, s ostrovmi Cres ( a ďalej na ostrov Lošinj) a Rab trajektom, nachádza sa tu aj medzinárodné letisko.

Program zájazdu

0. deň - odchod z BA o 18.00h, ubytovanie v nočných hodinách
1. deň - potápanie z lode, voľný program
2. deň - potápanie z lode, voľný program 
3. deň - potápanie z lode, voľný program 
4. deň - potápanie z lode, check-out, odchod domov (návrat cca o 23.00h)

cena zahŕňa:
4 noci ubytovanie v apartmánoch bez stravy, 2 ponory denne z lode alebo ako je uvedené v programe, plnenie fliaš vzduchom, prenájom záťaže, v prípade voľnej kapacity doprava našim vanom

cena nezahŕňa:
stravu, poistenie, zapožičanie výstroja (okrem olova a fliaš), poplatok za potápanie na vzdialených lokalitách 5 € / os. / deň, individuálnu dopravu

 

Ubytovanie

Uytovanie je v priestranných a pohodlných apartmánoch 250 m od mora a 100 m od potápačského centra. Každý apartmán má kapacitu 4-6 osôb a nachádzajú sa v ňom dve spálne, kuchyňa s jedálenským kútom, kúpeľňa so sprchovým kútom a terasa s výhľadom na more.

Všeobecné informácie:

  • Sezóna: máj-október
  • Teplota vzduchu: 28°C
  • Teplota vody: 21°C

Potápanie

Potápať sa budeme z potápačskej základne neďaleko mestečka Krk, ktorá je plne vybavená na organizované potápačské tripy vhodné pre rôzne úrovne potápačov - od začiatočníkov až po technických potápačov používajcich trimix. Potápanie je možné na tridsiatich vybraných lokalitách ostrovov Krk, Plavník, Malý Plavník, Cres, Kormat... vrátane potápania na vraku lode Peltastis. Jedná sa o vrak potopenej nákladnej lode s dĺžkou 70 m. Vrak leží v hĺbke 32 m. Vrak Peltastis - tento vrak gréckej nákladnej lode patrí medzi potápačské vychtávky okolia ostrova Krk. Loď sa potopila v roku 1968 po náraze na skaly v blízkosti zátoky Klimno. Dĺžka vraku je 60 metrov, začína sa predným stožiarom v 8 metroch,  mostík je v 21 metroch a vrtuľa v 31 metroch. Viditeľnosť závisí vo veľkom rozsahu na počasí, takisto je tu možný výskyt prúdov.

 

Rezervácia

Vyberte si potápačskú dovolenku snov. Zvoľte si termín, vyplňte svoje údaje a my Vás budeme kontaktovať.

Vyberte si z plánovaných termínov:

DátumTrasaPočet nocíCenaDostupnosťRezervácia
19.06. – 23.06.20244550,00 EURvoľnéchcem ísť
28.08. – 01.09.20244550,00 EURvoľnéchcem ísť

Galéria

Fotogaléria

Hodnotenie

Krok č. 1: Napíšte Vašu recenziu k tomuto ubytovaniu

*****Hodnotenie služieb
*****Hodnotenie vybavenia ubytovania
*****Hodnotenie kvality prístupu k moru/vlekom/atrakciám
Pre zadanie nulového hodnotenia použite kombináciu klávesy Ctrl a kliku myšou na hviezdičky.
K Vašej recenzii môžete vložiť 4 fotografie vo formáte .jpg, .png alebo .gif. Ku každej fotografii môžete vložiť aj krátky text.

Newsletter

Zadajte svoju e-mailovú adresu a dozviete sa viac o našich akciách a novinkách